4Ε «Στον τόπο που γεννήθηκα…» πλάνα από τα γυρίσματα 2η ημέρα

Written by admin. Posted in Ειδήσεις, Πολυμέσα, Συλλογή φωτογραφιών

Tagged: 2η ημέρα, , 4Ε "Στον τόπο που γεννήθηκα..." πλάνα από τα γυρίσματα 2η ημέρα, Αγία Παρασκευή, Αριστοτέλης, Γιαλαμάς, Καράτε, Κοπανός, Μέγας Αλέξανδρος

Published on Σεπτέμβριος 23, 2012 with No Comments

Σήμερα 2η ημέρα των γυρισμάτων για την εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…» της 4Ε.

Το πρωί ήταν το τηλεοπτικό συνεργείο στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής όπου πήραν πλάνα από την Θεία Λειτουργία, μετά την Θεία Λειτουργία ο Ιερέας του χωριού μας, Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Παπαθεοδώρου έδωσε συνέντευξη με Θρησκευτικά θέματα και θέματα της ενορίας μας και των Παρεκκλησίων μας.
Μετά το πέρας της συνέντευξης το τηλεοπτικό συνεργείο πήγε στην θέση «Πλατάνια» όπου ο χορευτικός σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος» χόρεψε και με τα τρία τμήματα του και ο Γυμναστικός σύλλογος «Αριστοτέλης» έκανε επιδείξεις πολεμικών τεχνών «Tae kwon do».

Στην συνέχεια δύο γηρεότεροι κάτοικοι του χωριού μας, οι Σέπκας Θωμάς και Δημητρίου Βασίλειος, παρέθεσαν συνέντευξη για την ιστορία του χωριού μας.

Μετά το πέρας των γυρισμάτων στην θέση «Πλατάνια» το τηλεοπτικό συνεργείο μετέβηκε στην έδρα του χορευτικού συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» όπου πήρε συνεντεύξεις από τους χοροδιδασκάλους και τον πρόεδρο του συλλόγου.

Στην συνέχεια το τηλεοπτικό συνεργείο μετέβει στην οικία του π. Γεωργίου Παπαθεοδώρου όπου η Πρεσβυτέρα μαγείρεψε για την εκπομπή.

Το τελευταίο μέρος που επισκεύτηκε το τηλεοπτικό συνεργείο της 4Ε ήταν το γήπεδο όπου την ημέρα αυτή ο ΓΑΣ Κοπανού έπαιζε με τα Μονόσπιτα όπου κέρδισε με 4-0.

Επίσης ανακοινώνουμε ότι αποφασίστηκε να γίνουν και 3η ημέρα γυρισμάτων, η ημέρα που θα γίνουν τα επόμενα γυρίσματα θα ανακοινωθεί σε όλο το χωριό με προσκλήσεις γιατί προκλήθηκαν κάποια μικροπροβλήματα και ελπίζουμε να λιθούν όλα με αυτήν την 3η ημέρα των γυρισμάτων.

 

Παρακάτω υπάρχουν φωτογραφίες από σήμερα.

 

Print Friendly
Share

No Comments

There are currently no comments on 4Ε «Στον τόπο που γεννήθηκα…» πλάνα από τα γυρίσματα 2η ημέρα. Perhaps you would like to add one of your own?

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera